Opetushevoset

Previous slide
Next slide

Vaffel ”Vaffeli, Vohveli”

Vaffeli on äärettömän kiltti ja kultainen poniruuna. Aloittelevilla ratsastajilla se voi olla kentällä ratsastaessa laiska. Taitavilla, ja varsinkin ponille vähän tutummilla ratsastajilla Vaffel osaa liikkua todella mukavasti, ja tekeekin helppo B-A tason tehtäviä. Vaffeli rakastaa esteitä ja maastoilua! Se on varma hyppääjä myös aloittelevilla, eikä maastossa säiky turhia. Monipuolisella ponilla on myös ajettu. Vaffeli tekee kaikkea – niin talutusratsastuksia, kuin osaavienkin tunteja.

Previous slide
Next slide

Union ”Upi”

Upi on hyvin viisas ja persoonallinen hevonen. Harvinainen risteytys on saanut erityispiirteitä kummastakin siihen sekoittuneesta hevosrodusta. Upi on herkkä ja nopea, mutta miellyttämisenhaluinen.  Upi toimii ratsastaessa hyvin jopa pelkän painon ja istunnan avulla. Upi rakastaa maastoilla, ja on siellä parhaimmillaan. Esteitä sillä on hypätty vielä melko vähän, mutta ainakin ponnua tästä pienestä voimapesästä löytyy. Upia koulutetaan säännöllisesti opetushevosena eteenpäin, sillä se on vielä hieman kokematon tehtävässään.

Yksityiset hevoset

Tenerife Sea ”Teppo”

Teppo on Roosan ensimmäinen oma kasvatti. Se on hyvin touhukas ja sympaattinen nuori hevonen. Teppo osaa joskus olla melko reaktiivinen ja herkkä, mutta sillä on hyvä ratsastettavuus ja hienot liikkeet. Onpa Teppo vetänyt jo maastolenkkejäkin asiakkaille.

Teppo on Roosan kokonaan itse kouluttama hevonen. Vuosien saatossa yhteiset pelisäännöt ovat muovautuneet, eikä kiirettä ole pidetty koulutuksen suhteen. Tavoitteena Tepon kanssa olisi päästä kilpailemaan nuorten hevosten este- ja koulukilpailuja. Aika näyttää, ehkä Teppo voisi startata vaikka kenttäkilpailuissakin.

Endless Love ”Luna”

Luna on tallin juniori, mahdottoman kiltti ja herttainen pikkuneiti. Luna on Roosan toinen kasvatti, ja Tepon puolisisar. Tämän rohkean ja kauniisti liikkuvan varsan tulevaisuus näyttää valoisalta.

Stardrift Tur ”Laku”

Laku on omistajansa Heidin harrastehevonen, joka viettää raviuran jälkeistä leppoisaa elämää. Laku toimii hyvin ratsuna ja tykkää erityisesti maastoilla. Käsitellessä Laku saattaa joskus olla hieman vauhdikas, varsinkin vieraamman ihmisen kanssa.

Muut eläimet

Tallikoirien aatelia

Pull Moon Laura Jenna Ellinoora ”Sandy”

Sandyn voi silloin tällöin tavata tallilla hiljaisempina hetkinä. Sandy avustaa tallin hiirikannan kurissa pitämisessä. Pieni koira vartioi reviiriään, ja vieraita ihmisiä se saattaa aluksi haukkua, ennen kuin tutustuu. Haukkumisesta huolimatta Sandya ei tarvitse pelätä, sillä se on hyvin kiltti. Sandy tykkää puhdistaa kaikkien (niin ihmisten, kuin hevosten) kasvot nuolemalla. Erityisesti Sandy rakastaa Luna -varsaa, jonka turpaa se käy nuolemassa lähes joka aamu.